Geurkaarsen
Genieten van sfeer, licht en unieke geuren​
Geurkaarsen
Genieten van sfeer, licht en unieke geuren​
Laat je huis heerlijk ruiken
Voor elk interieur
Natuurlijke ingrediënten
40% langere brandduur
Allergie vriendelijk

Waarom kiezen voor de geurkaarsen van Candelis?

Sfeervol kaarslicht

De ecologische geurkaarsen van Candelis brengen niet alleen sfeervol kaarslicht, maar vooral een goed gevoel. De geuren roepen herinneringen op of maken die juist. De kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer en ruiken ook erg lekker. Ideaal om je lekker te ontspannen en je interieur te verrijken.

Soja wax

De geurkaarsen zijn gemaakt van soja wax. Door de soja wax gaan de kaarsen ook nog eens zo’n 30% tot 50% langer mee dan gebruikelijke paraffinekaarsen. Door het gebruik van natuurlijke parfums en oliën worden geen schadelijke stoffen verspreid. De producten bevatten dus geen kankerverwekkende of andere giftige stoffen. De ecologische kaarsen zijn dus minder belastend voor mens én milieu. De geuren blijven verspreid worden totdat de kaars volledig is opgebrand. Hiermee heb je ook daadwerkelijk lang profijt van de geurkaars. Bovendien zijn ze veelal geschikt voor mensen met een allergie

CC4339 scaled

Sfeer- en emotiemakers

Geur is van invloed op ons gevoel en humeur. Geuren kunnen een thuisgevoel oproepen, een comfortabel gevoel creëren of je ergens aan doen herinneren. Het zijn dus echte sfeer- en emotiemakers. Voor elke sfeer is er wel een unieke geur in het assortiment van Candelis te vinden. Hiermee kun je bijvoorbeeld met April Snow overdag een frisse linnengeur verspreiden en ’s avonds een wat meer krachtige geur, zoals bijvoorbeeld met de Coffee Lover.  De goede geurverspreiding van de Candelis kaars kan je helpen om nare of minder fijne luchtjes uit je huis te verdrijven. Benieuwd welke geur bij jou past? Ontdek het hier.

Duurzame kwaliteit

Kiezen voor geurkaarsen van Candelis betekent kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit waar veel aandacht aan is besteed. Ze zijn met passie handgemaakt en er wordt gekozen voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong voldoet aan de normen voor 100% eco-friendly. De kwaliteit vind je terug in het hoge aantal branduren, de sterke geurverspreiding en de mooie vlam met weinig roet. Kortom kaarsen met een hoge prestatie en dus van duurzame kwaliteit.

Elegante uitstraling

Naast lekker ruiken is het ook belangrijk dat de geurkaars een verrijking is voor je interieur en er ook gewoon leuk uitziet. Want als de kaars zulke lange branduren heeft dan moet die er ook geweldig uit zien. De geurkaarsen in glas hebben een elegante uitstraling en in een tinnetje zien ze er vooral sportief uit. Door de verschillende formaten kun je de juiste kaars voor de juiste kamer kiezen. Heb je een grote ruimte die je wil vullen met de geur, dan heb je waarschijnlijk een L, of zelfs een XL kaars nodig. Voor de kleinere ruimten volstaan waarschijnlijk de S of M maten.

Natuurlijke materialen

Door het gebruik van natuurlijke materialen is het restafval dat na het volledig branden van de geurkaars overblijft goed te recyclen of her te gebruiken. De was is overigens met lauwwarm water en een beetje afwasmiddel goed te verwijderen. Ook eventuele vlekken in bijvoorbeeld kleding zijn makkelijk schoon te maken. Het afwassen van een glas is op deze manier eenvoudig waardoor het glas bijvoorbeeld als potje hergebruikt kan worden. Door het gebruik van natuurlijke materialen, kan het restafval gemakkelijk via gft worden afgevoerd. Kortom elegante geurkaarsen met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.