Blossom Delight | Black collectie

Deze heerlijke volle, licht zoete geur met een vleugje vanille, doet je denken aan zon, zee, volle boulevards en terrassen.

Vanaf 26,95

Wissen
Cadeau papier
Type cadeaupapier *
Handgeschreven kaartje?
Hand geschreven kaartje *
Hand geschreven kaartje *

Maximaal 128 karakters.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze heerlijke volle, licht zoete geur met een vleugje vanille, doet je denken aan zon, zee, volle boulevards en terrassen. Deze ideale mix van bloemen, fruit en vanille zorgen voor een warme, gezellige en ontspannen sfeer in je huis het hele jaar door.

Blossom Delight is opgebouwd uit: bloemen, zongerijpt fruit en vanille.

Deze kaars is gemaakt van soja wax en is 100% eco-friendly. Hierdoor is er sprake van een schonere verbranding en een langere brandtijd.

Kleur: wit
Geurnoot: volle, licht zoete geur

M: 1 lont, 180 gram, 74mm x 74mm x 87mm
L: 1 lont, 285 gram, 85mm x 85mm x 100mm
XL: 2 lonten, 400 gram, 98mm x 98mm x 110mm

Laat de kaars de eerste keer ongeveer 3 uur branden, totdat de hele bovenlaag gesmolten is. Hierdoor brandt de kaars egaal zonder oneffenheden en zal deze mooier en langer branden. Brand de kaars nooit langer dan 4 uur achter elkaar. Trim de lont elke keer voor het branden op 0,4 cm.

Waarschuwing

Laat kaarsen nooit zonder toezicht branden. Het gebruik van kaarsen is geheel op eigen risico. Zet kaarsen nooit te dicht bij raambekleding en vermijd tocht. Houd kaarsen altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!