Wax Bars
Wax Bars
100% eco-friendly
2x langere gebruiksduur
Betere geurverspreiding
Feestelijk ingepakt

100% eco-friendly

Onze geurproducten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn CO2-neutraal.

2x langere gebruiksduur

Door de hoogwaardige soja wax staat de brandtijd van 1 wax melt gelijk aan 2 paraffine wax melts.

Betere geurverspreiding

Onze soja wax zorgt ervoor dat je nog langer kan genieten van een heerlijke geur door de betere geurverspreiding.

Feestelijk ingepakt

Tijdens de wintermaanden pakken wij onze bestellingen extra feestelijk in. Ideaal als kerstcadeau!

Selecteer de geur die bij jou past:

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Waarom kiezen voor de wax bars van Candelis?

Wax melts

Wax bars, zoals we wax melts bij Candelis noemen, zijn kleine blokjes was die voorzien zijn van natuurlijke oliën en die een heerlijke geur verspreiden als je de was verhit op een geurbrander. Het handige van de wax bars is dat je de kracht van de geurverspreiding zelf kan bepalen, simpel door een of meerdere blokjes van de wax bar af te breken en die te gebruiken. De rest van de wax bar volgt voor het volgende moment.

wax bars

Gemakkelijk in gebruik

Wax melts zijn handig voor de momenten dat je wel de geurbeleving wil ervaren, maar een geurkaars niet kan of wil branden. De wax bars zijn doseerbaar, zodat je zelf de kracht van de geur kan bepalen. Het is ook een goedkopere oplossing. Daarnaast zijn wax melts prima te gebruiken in ruimten waar geen open vuur is toegestaan, bijvoorbeeld in een klasruimte, of kantoor. Gebruik dan een elektrische brander. De branders zijn op vele plekken te koop, bijvoorbeeld bij woondecoratie winkels, tuincentra, of online.

Soja wax

De wax bars zijn gemaakt van soja was. Door de soja was gaan de wax bars ook nog eens zo’n 30% tot 50% langer mee dan gebruikelijke paraffine wax melts. Door het gebruik van natuurlijke parfums en oliën worden geen schadelijke stoffen verspreid. De producten bevatten dus geen kankerverwekkende of andere giftige stoffen. Bovendien is het geschikt voor mensen met een allergie.

Sfeer- en emotiemakers

Geur is van invloed op ons gevoel en of humeur. Geuren kunnen een thuisgevoel oproepen, een comfortabel gevoel creëren of je ergens aan doen herinneren. Het zijn dus echte sfeer- en emotiemakers. Voor elke sfeer is er wel een unieke geur in het assortiment van Candelis te vinden. Hiermee kun je bijvoorbeeld met April Snow overdag een frisse linnengeur verspreiden en ’s avonds een wat meer krachtige geur, zoals bijvoorbeeld met de Coffee Lover. Middels de geurkiezer van Candelis helpen we je om een geurkeuze te maken. De goede geurverspreiding van de Candelis wax bar kan je ook helpen om nare of minder fijne luchtjes uit je huis te verdrijven.

Duurzame kwaliteit

Kiezen voor wax bars van Candelis betekent kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit waar veel aandacht aan is besteed. Ze zijn met passie handgemaakt en er wordt gekozen voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong voldoet aan de normen voor 100% eco-friendly. De kwaliteit vind je terug in het hoge aantal branduren en de goede geurverspreiding. Let op, want daar waar geurkaarsen tot het eind geur blijven verspreiden is dat bij de wax bars niet het geval. De wax bar is op zodra de geurolie is verdampt, er blijft dus altijd was over. Je merkt het snel, want de heerlijke geur is weg. Tijd om dan de volgende wax bar al dan niet met een andere geur te gaan gebruiken. Kortom elegante wax bars met een hoge prestatie en dus van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.