Christmas Carol | Wax bars

Deze heerlijke warme geur brengt je gelijk in de kerststemming. De mooie volle geur van specerijen, als kaneelappeltjes, sinaasappelschil, steranijs en een vleugje groen, vullen je hele huis als je deze wax bar brandt.

Vanaf 7,95

Wissen
Cadeau papier
Type cadeaupapier *
Handgeschreven kaartje
Hand geschreven kaartje *
Hand geschreven kaartje *

Maximaal 128 karakters.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze heerlijke warme geur brengt je gelijk in de kerststemming. De mooie volle geur van specerijen, als kaneelappeltjes, sinaasappelschil, steranijs en een vleugje groen, vullen je hele huis als je deze wax bar brandt. Deze geur maakt de donkere wintermaanden gezellig en sfeervol.

Christmas Carol is opgebouwd uit: warme appeltjes, sinaasappel- en citroenschil, vanille, gekarameliseerde suiker, gember, specerijen(kaneel, steranijs, kruidnagel, nootmuskaat, kardemom, saffraan, koriander, etc), bergamot, musk, houtsoorten en amber.

De wax melts zijn gemaakt van soja wax en zijn 100% eco-friendly. Hierdoor is er sprake van een schonere verbranding en een langere brandtijd.

Kleur: rood
Geurnoot: warm en vol

Verwijder alle verpakkingsmaterialen en breek een of meerdere blokjes af van de wax bar. Plaats de wax melt op de wax melt brander.

Waarschuwing

Laat de wax melt brander nooit branden zonder toezicht. Zet de waxbrander op een vlakke en veilige ondergrond en vermijd tocht. Kan een allergische reactie veroorzaken. Houd uit de buurt van kinderen en huisdieren. De wax melt brander kan heet worden als er een waxinelichtje in brandt, laat hem eerst afkoelen voordat u hem aanraakt.

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.