Enjoy Christmas, Enjoy Candelis
Enjoy Christmas, Enjoy Candelis
100% eco-friendly
2x langere gebruiksduur
Unieke wintergeuren
Feestelijk ingepakt

100% eco-friendly

Onze geurproducten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn CO2-neutraal.

2x langere gebruiksduur

Door het gebruik van hoogwaardige soja was is de brandtijd van 1 soja geurkaars gelijk aan die van 2 paraffine geurkaarsen.

Unieke wintergeuren

Speciaal voor kerst hebben we twee unieke geuren ontwikkeld. Lees onderaan de pagina meer over de geuren.

Feestelijk ingepakt

Tijdens de wintermaanden pakken wij onze bestellingen extra feestelijk in. Ideaal als kerstcadeau!

Waarom kiezen voor de Kerstproducten van Candelis?

Enjoy Christmas, Enjoy Candelis

De dagen worden korter en het wordt weer sneller donker. Het aftellen naar Kerstmis gaat beginnen. We gaan onze huizen en tuin versieren met lichtjes. In huis worden geurkaarsen aangestoken en wax melts gebrand om het binnen gezellig te maken. Onze 100% eco-friendly kerstgeuren zijn perfect om je huis heerlijk te laten geuren en het gezellig te maken. Onze kerstgeuren zijn zowel als kaars of als wax melt  of als geurstokjes te verkrijgen. Ook een leuk (cadeau)idee is onze 12 daagse Adventskalender, samen aftellen naar Kerstmis. Iedere dag een andere geur en een andere vorm!

Kerst4059 scaled

De kerstgeuren

Candelis heeft twee unieke kerstgeuren ontwikkeld: Mistletoe Wreath en Christmas Carol. 

Laat je betoveren door de magie van Mistletoe Wreath. Deze heerlijke frisse geur van dennen, cedar en mistletoe neemt je mee op een wandeling door het besneeuwde bos met de lekkere winterse bosgeuren. 

De heerlijke warme geur van Christmas Carol brengt je gelijk in de kerststemming. De mooie volle geur van specerijen, als kaneelappeltjes, sinaasappelschil en steranijs en een vleugje groen maken de donkere wintermaanden gezellig en sfeervol.

Soja wax

De geurkaarsen en wax melts zijn gemaakt van soja wax. Door de soja wax gaan de kaarsen of wax melts ook nog eens zo’n 30% tot 50% langer mee dan de gebruikelijke paraffineproducten. Door het gebruik van natuurlijke parfums en oliën worden geen schadelijke, giftige stoffen verspreid. De producten bevatten dus geen kankerverwekkende of andere giftige stoffen. Bovendien zijn onze producten veelal geschikt voor mensen met een allergie.

Duurzame kwaliteit

Kiezen voor de geurproducten van Candelis betekent kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit waar veel aandacht aan is besteed. Ze zijn met passie handgemaakt en er wordt gekozen voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong voldoet aan de normen voor 100% eco-friendly. De kwaliteit vind je terug in het hoge aantal branduren en de sterke geurverspreiding. Kortom elegante producten met een hoge prestatie en dus van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.