Anti insecten kaarsen
Verjaag muggen en wespen en geniet van sfeer op je tuintafel
Anti insecten kaarsen
Verjaag muggen en wespen en geniet van sfeer op je tuintafel
Verminderd insectenoverlast
Ongestoord genieten
Geen giftige stoffen
40% langere brandduur
Aanwinst voor je tuin

Waarom kiezen voor anti-insectenkaarsen van Candelis?

Ongestoord genieten

Hoe voorkom je op een natuurlijke wijze de vervelende overlast van muggen en wespen? In de periode april tot en met september vertoeven we veel buiten en we willen dan ook genieten van het mooie weer en de zwoele zomeravonden. Helaas kan dit genieten nog wel eens verstoord worden door deze insecten. Muggen en wespen kunnen gevaarlijk en storend zijn. De Mosquito Crash en Wasp Crash, de anti-insectenkaarsen van Candelis, helpen je bij het verjagen van muggen en wespen.

CC4056 scaled

Soja wax

De anti insecten kaarsen zijn gemaakt van soja wax. Door de soja wax gaan de kaarsen ook nog eens zo’n 30% tot 50% langer mee dan gebruikelijke paraffinekaarsen. Door het gebruik van natuurlijke parfums en oliën worden geen schadelijke giftige stoffen, zoals die vaak in bestrijdingsmiddelen voorkomen, verspreid. De producten bevatten dus geen kankerverwekkende of andere giftige stoffen. De geuren blijven verspreid worden totdat de kaars volledig is opgebrand. Hiermee heb je ook daadwerkelijk lang profijt van de ecologische anti-insectenkaars. Bovendien zijn ze veelal geschikt voor mensen met een allergie.

Duurzame kwaliteit

Kiezen voor anti-insectenkaarsen van Candelis betekent kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit waar veel aandacht aan is besteed. Ze zijn met passie handgemaakt en er wordt gekozen voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong voldoet aan de normen voor 100% eco-friendly. De kwaliteit vind je terug in het hoge aantal branduren, de sterke geurverspreiding en de mooie vlam met weinig roet. De ecologische kaarsen in glas hebben een elegante uitstraling en zijn een verrijking voor iedere tuintafel. Kortom elegante anti-insectenkaarsen met een hoge prestatie en dus van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.