Shampoo Bars
Cosmetica
Genieten van sfeer, licht en unieke geuren​
Laat je huis heerlijk ruiken
Voor elk interieur
Natuurlijke ingrediënten
40% langere brandduur
Allergie vriendelijk

Waarom kiezen voor de natuurlijke shampoo bars?

Natuurlijk

Onze natuurlijke shampoo bars zitten vol met voedende oliën, vitamines en antioxidanten. De gebruikte (etherische) ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van plantaardige oorsprong of hebben een food grade kwaliteit. In de shampoo bar zit o.a. cacaoboter, tarwe proteïne, D-pathenol (pro-vitamine B5) en Varisoft EQ65.

  • Cacaoboter gaat huidirritatie tegen en houdt jouw hoofdhuid jong doordat dit ingrediënt vol met vitamine E (antioxidant) zit.
  • Tarweproteïne maakt je haar sterk, gehydrateerd en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Tarweproteïne is geweldig voor droog en beschadigd haar en gespleten haarpunten.
  • D-panthenol (pro-vitamine B5) is het belangrijkste haarvitamine, het versterkt het haar en geeft het veerkracht.
  • Varisoft EQ65 is een plantaardige conditioner, die het haar antistatisch maakt, goed kambaar en zorgt voor een goed haargevoel.

Voor alle haartypes

Onze shampoo bars zijn met zorg samengesteld en zijn verzorgend, hydraterend, herstellen beschadigd haar en geven je haar veerkracht. Hierdoor zijn onze shampoo bars geschikt voor alle haartypes.

Vrij van schadelijke stoffen, vegan en dierproef vrij

Onze shampoo bars zijn vrij van SLS en SLES (schuimvormers), parabenen vrij (chemische conserveermiddelen), palmolie vrij en ftalaten (weekmakers) vrij.  Ook worden de shampoo bars niet getest op dieren en zijn helemaal vegan. We gebruiken geen melk of honing in onze recepten.

Met passie handgemaakt

De shampoo bars worden met liefde en passie handgemaakt in Nederland. De ingrediënten van de shampoo bar worden zoveel mogelijk koud verwerkt om zoveel mogelijk voedingsstoffen in de shampoo te stoppen. Na de productie laten we shampoo bars een paar dagen drogen in een donkere, goed geventileerde ruimte. Hierna zijn de shampoo bars klaar voor de verkoop.

Duurzame verpakking

De shampoo bars worden verpakt in doosjes gemaakt van Paperwise papier. Paperwise papier wordt gemaakt van landbouwafval en is daardoor biologisch afbreekbaar. Onze shampoo bars zijn dus plasticvrij verpakt en vervangen 3-4 plastic flessen shampoo. Een shampoo bar (65 gram) gaat 90-100 wasbeurten mee.

Shampoo0810