Coffee Lover | White collectie

Coffee Lover laat je huis ruiken naar vers gebrande koffiebonen.

Vanaf 26,95

Wissen
Cadeau papier
Type cadeaupapier *
Handgeschreven kaartje?
Hand geschreven kaartje *
Hand geschreven kaartje *

Maximaal 128 karakters.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Coffee Lover laat je huis ruiken naar vers gebrande koffiebonen. Deze aangename warme geur met ondertonen van fruit en noten brengt een sfeer van gezelligheid in huis. Deze geur laat je mooie herinneringen opnieuw beleven en geeft je een goed gevoel.

Coffee Lover is opgebouwd uit: koffie, noten, fruit, vanille, caramel en alcohol.

Deze kaars is gemaakt van soja wax en is 100% eco-friendly. Hierdoor is er sprake van een schonere verbranding en een langere brandtijd.

Kleur: wit
Geurnoot: warm en vol

M: 1 lont, 180 gram, 74mm x 74mm x 87mm
L: 1 lont, 285 gram, 85mm x 85mm x 100mm
XL: 2 lonten, 400 gram, 98mm x 98mm x 110mm

Laat de kaars de eerste keer ongeveer 3 uur branden, totdat de hele bovenlaag gesmolten is. Hierdoor brandt de kaars egaal zonder oneffenheden en zal deze mooier en langer branden. Brand de kaars nooit langer dan 4 uur achter elkaar. Trim de lont elke keer voor het branden op 0,4 cm.

Waarschuwing

Laat kaarsen nooit zonder toezicht branden. Het gebruik van kaarsen is geheel op eigen risico. Zet kaarsen nooit te dicht bij raambekleding en vermijd tocht. Houd kaarsen altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.