Geurstokjes
Geef je favoriete ruimte je unieke favoriete geur
Geurstokjes
Geef je favoriete ruimte je unieke favoriete geur
Goede geurverspreiding
Natuurlijke oliën
Langere gebruiksduur
Geschikt voor elke ruimte
Allergie vriendelijk

Waarom kiezen voor de geurstokjes van Candelis?

Geuren voor iedere ruimte

De ecologische geurstokjes, ook wel reed diffusers genoemd, van Candelis kunnen worden gebruikt om nare of vervelende luchtjes te verwijderen of te maskeren. Ze zijn vooral bedoeld om sfeer te creëren en een goed gevoel van te krijgen. Favoriete plekken voor geurstokjes in huis zijn bijvoorbeeld de wc en of de badkamer. Maar eigenlijk leent iedere ruimte(in huis of op kantoor) waar je sfeer wil creëren zich voor geurstokjes. Voor iedere ruimte een andere geur zodat je elke keer weer een super geurbeleving krijgt.

geurstokjes

Sfeer- en emotiemakers

De geuren roepen herinneringen op of maken die juist. Geur is van invloed op ons gevoel en humeur. Geuren kunnen een thuisgevoel oproepen, een comfortabel gevoel creëren of je ergens aan doen herinneren. Het zijn dus echte sfeer- en emotiemakers. Voor elke sfeer is er wel een unieke geur in het assortiment van Candelis te vinden. Hiermee kun je bijvoorbeeld met April Snow overdag een frisse linnengeur verspreiden en ’s avonds een wat meer krachtige geur, zoals bijvoorbeeld met de Coffee Lover. Benieuwd welke geur bij jou past? Ontdek het hier.

Natuurlijke ingrediënten

Door het gebruik van natuurlijke parfums en oliën worden geen schadelijke stoffen verspreid. De producten bevatten dus geen kankerverwekkende of andere giftige stoffen. Bovendien zijn ze veelal geschikt voor mensen met een allergie. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het geen probleem de resterende vloeistof die overblijft als er geen geur meer wordt afgegeven via gft af te voeren. Overigens is het heel normaal dat deze vloeistof overblijft, de geuroliën zijn er dan namelijk aan onttrokken.

Recyclebaar

De geurstokjes worden geleverd in elegante sierlijke glazen verpakkingen. Het gebruik van glas heeft voordelen ten aanzien van de natuurlijke oliën, die kunnen er niet door beïnvloed worden en blijven dus zuiver natuurlijk. Daarnaast kan glas hergebruikt worden of gemakkelijk gerecycled worden.

Duurzame kwaliteit

Kiezen voor geurstokjes van Candelis betekent kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit waar veel aandacht aan is besteed. Ze zijn met passie handgemaakt en er wordt gekozen voor natuurlijke ingrediënten waarvan de oorsprong voldoet aan de normen voor 100% eco-friendly. De kwaliteit vind je terug in de goede geurverspreiding. Let wel op waar je de geurstokjes plaatst, want dat kan van invloed zijn op de gebruiksduur. 

Zet de geurstokjes liever niet in de volle zon of in de buurt van de verwarming. De geur kan hierdoor veranderen en de geur kan sneller verdampen. Hetgeen jammer zou zijn van de unieke geur. Kortom elegante geurstokjes met een hoge prestatie en dus van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.