Cadeauset wax bars "Seasonal Experience"

Cadeauset wax bars “Seasonal Experience” is het perfecte seizoenscadeau. In deze cadeauset zitten 3 wax bars van 50 gram met de geuren Springtime, April Snow en Summertime. Met Springtime geef je een stukje lente cadeau, met Summertime haal je alvast een stukje zomer in huis en met April Snow laat je het huis heerlijk ruiken naar fris gewassen lakens. Heerlijke exclusieve ecologische geuren om iemand mee te verrassen en extra van het leven te laten genieten.

18,75

Cadeau papier
Type cadeaupapier *
Handgeschreven kaartje
Hand geschreven kaartje *
Hand geschreven kaartje *

Maximaal 128 karakters.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing

Laat de kaars de eerste keer ongeveer 3 uur branden, totdat de hele bovenlaag gesmolten is. Hierdoor brandt de kaars egaal zonder oneffenheden en zal deze mooier en langer branden. Brand de kaars nooit langer dan 4 uur achter elkaar. Trim de lont elke keer voor het branden op 0,4 cm.

Waarschuwing

Laat kaarsen nooit zonder toezicht branden. Het gebruik van kaarsen is geheel op eigen risico. Zet kaarsen nooit te dicht bij raambekleding en vermijd tocht. Houd kaarsen altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.