Cadeaubon

Wil je iemand anders blij maken en verrassen met de elegante ecologische geurproducten van Candelis? Maar maak je de keus voor de geur liever niet zelf. Kies dan voor de Candelis cadeaubon. Handig, makkelijk en succes verzekerd. De gelukkige ontvanger kan in de webshop naar harte lust winkelen en de cadeaubon bij het afrekenen eenvoudig inzetten.

Vanaf 5,00

Bepaal een bedrag

Afleveringsgegevens

Informatie ontvanger
Uw informatie
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Duurzaam

De cadeaukaart wordt digitaal -rechtstreeks of aan jezelf- verstuurd, zodat we hier geen papier en verzending aan verspillen. Dit draagt ook weer bij aan het beperken van de ecologische voetprint die we achterlaten. Kortom elegante cadeaukaarten van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!