Shower Steamers
Ga naar producten
Shower Steamers
Ga naar producten
Creëer je eigen spa
100% eco-friendly
Ontstressend
Palmolie vrij
Plasticvrij
Allergie-vriendelijk

Natuurlijke shower steamers

Voor het genieten van een spa moment of een aroma therapie hoef je de deur niet meer uit. Speciaal voor onder de douche.

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Ontspannend

Stress verminderend

Momentje voor jezelf

Bekijk hier onze selectie shower steamers

Onze natuurlijke shower steamers zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze steamers is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Waarom kiezen voor de natuurlijke shower steamers?

Mens en milieu

Onze shower steamers zijn palmolie vrij, 100% dierproefvrij, plasticvrij en vegan. Gemaakt in Nederland en onze verpakking is biologisch afbreekbaar.

Aromatherapie onder de douche

Voor het genieten van een spa moment of een aroma therapie hoef je de deur niet meer uit. Met de shower steamer van Candelis haal je niet alleen fantastische geuren, maar ook een milieu verantwoord en natuurlijk product in huis. Hiermee creëer je naast een ontspannend en verfrissend moment voor jezelf ook een betere wereld omdat er geen chemicaliën in de shower steamer zijn gebruikt. Het gebruik van de shower steamer helpt je te ontspannen, stress te verminderen, of om gewoon te genieten. Speciaal voor onder de douche een momentje voor jezelf. Ook een leuk cadeau-idee.

Het is dus niet voor gebruik in bad, daarvoor hebben we de bath bomb. Heb je geen bad, dan is de shower steamer dus ideaal om toch van een bruisdouche te kunnen genieten.

De geuren

De shower steamer is verkrijgbaar in alle vier de unieke Candelis valley geuren: minty valley, citrus valley, fruity valley en lavender valley. Iedere geur heeft zo zijn eigen voordelen. Gebruik de minty valley als je verkwikkend en stimulerend, de citrus valley als je opwekkend en verfrissend, fruity valley als je opfleurend en ontspannend en lavender valley als je kalmerend en rustgevend.

Showersteamer3534
BruisDouche1411 scaled

Het gebruik

Het gebruik van de shower steamer is heel eenvoudig. Leg de shower steamer in een hoekje van je douche en zorg dat er wat water op komt, de steamer zal gaan bruisen en zijn heerlijke geur gaan afgeven. Let op, leg hem niet onder de volle straal, want dan gaat het bruisen harder dan nodig en heb je maar korte tijd om van je spa moment onder de douche te genieten.

Natuurlijk

De shower steamer wordt gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en er komen dus geen chemicaliën aan te pas. Hiermee is het een verantwoord product voor jezelf en voor het milieu. Door geen gebruik te maken van chemische ingrediënten loopt je huid en lichaam geen schade op en spoel je ook geen onverantwoorde stoffen door het riool. Goed voor het zuiver houden van ons water.

Verpakking

Bovendien wordt de shower steamer verpakt in een doosje dat volledig van landbouw afval is gemaakt en er zijn dus geen bomen voor gekapt. Goed voor het instandhouden houden van onze bossen en het verminderen van de CO2 uitstoot.

Daarom durven wij ook te zeggen bij het gebruik van de eerlijke en 100% eco-friendly producten van Candelis: feel good, enjoy life enjoy candelis.