Shampoo Bars
Ga naar producten
Shampoo Bars
Ga naar producten
Voor alle haartypes
Plantaardig
SLS, SLES en palmolie vrij
Plasticvrij
Handgemaakt
Allergie-vriendelijk

Natuurlijke shampoo bars

Onze natuurlijke shampoo bars zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze bars is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Cacaoboter met vitamine E

Houdt je hoofdhuid jong en gaat irritatie tegen.

Tarweproteïne

Herstelt beschadigd haar en hydrateert je haar.

D-panthenol (pro-vitamine B5)

Versterkt het haar en geeft het veerkracht.

Plantaardige conditioner

Maakt je haar zacht en kambaar.

Bekijk hier onze selectie shampoo bars

Onze natuurlijke shampoo bars zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze bars is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Waarom kiezen voor de natuurlijke shampoo bars?

Natuurlijk

Onze natuurlijke shampoo bars zitten vol met voedende oliën, vitamines en antioxidanten. De gebruikte (etherische) ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van plantaardige oorsprong of hebben een food grade kwaliteit. In de shampoo bar zit o.a. cacaoboter, tarwe proteïne, D-pathenol (pro-vitamine B5) en een plantaardige conditioner.

Voor alle haartypes

Onze shampoo bars zijn met zorg samengesteld en zijn verzorgend, hydraterend, herstellen beschadigd haar en geven je haar veerkracht. Hierdoor zijn onze shampoo bars geschikt voor alle haartypes.

Vrij van schadelijke stoffen, vegan en dierproef vrij

Onze shampoo bars zijn vrij van SLS en SLES (schuimvormers), parabenen vrij (chemische conserveermiddelen), palmolie vrij en ftalaten (weekmakers) vrij.  Ook worden de shampoo bars niet getest op dieren en zijn helemaal vegan. We gebruiken geen melk of honing in onze recepten.

Shampoo3525 1 1
Shampoo0810

Met passie handgemaakt

De shampoo bars worden met liefde en passie handgemaakt in Nederland. De ingrediënten van de shampoo bar worden zoveel mogelijk koud verwerkt om zoveel mogelijk voedingsstoffen in de shampoo te stoppen. Na de productie laten we shampoo bars een paar dagen drogen in een donkere, goed geventileerde ruimte. Hierna zijn de shampoo bars klaar voor de verkoop.

Duurzame verpakking

De shampoo bars worden verpakt in doosjes gemaakt van Paperwise papier. Paperwise papier wordt gemaakt van landbouwafval en is daardoor biologisch afbreekbaar. Onze shampoo bars zijn dus plasticvrij verpakt en vervangen 3-4 plastic flessen shampoo. Een shampoo bar (65 gram) gaat 90-100 wasbeurten mee.