Cosmetica
Cosmetica
Genieten van sfeer, licht en unieke geuren​
Laat je huis heerlijk ruiken
Voor elk interieur
Natuurlijke ingrediënten
40% langere brandduur
Allergie vriendelijk

Kies voor de ecologische wax melts van Candelis

Een elegant en ecologisch cadeau

De elegante ecologische geurproducten lenen zich prima om cadeau te doen. Je kan kiezen uit diverse cadeausets. Met behulp van de geurkiezer en geurbeschrijvingen kun je de juiste geur voor de juiste persoon uitkiezen. Het cadeau wordt ecologisch en sierlijk ingepakt. Om het feel good gevoel van Candelis te benadrukken maken we je cadeau extra bijzonder met een gelukspoppetje. Op deze manier geef je een bijzonder cadeau met een unieke geurbeleving waar de gelukkige ontvanger blij van zal worden.

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan! Op gerecycled papier schrijven wij je persoonlijke boodschap en voegen dat toe aan de cadeauset. Het cadeau kun je bovendien rechtstreeks thuis laten bezorgen, maar je kan het natuurlijk ook naar jezelf laten verzenden en het persoonlijk overhandigen. Kortom elegante cadeaus van duurzame kwaliteit met een zo klein mogelijke ecologische voetprint en een unieke geurbeleving.

TegelKado3953 scaled

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.