Conditioner Bars
Ga naar producten
Conditioner Bars
Ga naar producten
Voor alle haartypes
Plantaardig
Palmolie vrij
Plasticvrij
Handgemaakt
Allergie-vriendelijk

Natuurlijke conditioner bars

Onze conditioner bars zitten vol met voedende oliën, vitamines en antioxidanten.

Plantaardige conditioners

Maakt je haar zacht en kambaar.

Perzikolie

Maakt je haar dikker, sterker, glanzend en voorkomt roos.

Cacaoboter met vitamine E

Houdt je hoofdhuid jong en gaat irritatie tegen.

Quinoa proteïne

Hydrateert, maakt je haar sterk en glanzend, behoudt de kleur.

Bekijk hier onze selectie conditioner bars

Onze natuurlijke conditioners bars zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze bars is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Waarom kiezen voor de natuurlijke conditioner bars?

Mens en milieu

Onze conditioner bars zijn vrij van palmolie, parabenen en ftalaten. Alle producten zijn 100% dierproefvrij, plasticvrij en vegan. Gemaakt in Nederland en onze verpakking is biologisch afbreekbaar. 1 conditioner bar vervangt 4 plastic flessen conditioner.

Natuurlijk

Onze natuurlijke condioner bars zitten vol met voedende oliën, vitamines en antioxidanten. De gebruikte (etherische) ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van plantaardige oorsprong of hebben een food grade kwaliteit. In de conditioner bar zit o.a. plantaardige conditioners, perzikolie, cacaoboter en quinoa proteïne.

Voor alle haartypes

Door de zorgvuldige samenstelling zijn onze bars verzorgend, hydraterend, herstellend, geven je haar veerkracht en maken je haar glad en glanzend. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle haartypes.

cond3486
tegelconditioner3778 scaled

Vrij van schadelijke stoffen, vegan en dierproef vrij

Onze conditioners bars zijn palmolie vrij, parabenen vrij (chemische conserveermiddelen) en ftalaten (weekmakers) vrij.  Ook worden de conditioners bars niet getest op dieren en zijn helemaal vegan. We gebruiken geen melk of honing in onze recepten.

Met passie handgemaakt

De conditioner bars worden met liefde en passie handgemaakt in Nederland. De ingrediënten van de conditioner bar worden zoveel mogelijk koud verwerkt om zoveel mogelijk voedingsstoffen in de conditioner te stoppen. Na de productie laten we conditioner bars een paar dagen drogen in een donkere, goed geventileerde ruimte. Hierna zijn de conditioner bars klaar voor de verkoop.

Duurzame verpakking

De conditioner bars worden verpakt in doosjes gemaakt van Paperwise papier. Paperwise papier wordt gemaakt van landbouwafval en is daardoor biologisch afbreekbaar. Onze shampoo bars zijn dus plasticvrij verpakt en vervangen 3-4 plastic flessen shampoo. Een conditioner bars (60 gram) gaat ruim 100 wasbeurten mee.