Voor alle huidtypes
Plantaardig
SLS, SLES en palmolie vrij
Plasticvrij
Handgemaakt
Allergie-vriendelijk

Natuurlijke body bars

Onze body bars zitten vol met voedende oliën en vetten, vitamines, antioxidanten en natuurlijke glycerine.

Bekijk hier onze selectie body bars

Onze natuurlijke body bars zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze bars is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Waarom kiezen voor de natuurlijke body bars?

Natuurlijk

Onze heerlijke natuurlijke zepen zitten vol met voedende oliën en vetten, vitamines, mineralen, antioxidanten en natuurlijke glycerine. De gebruikte (etherische) oliën en vetten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van plantaardige oorsprong of hebben een food grade kwaliteit. De zepen worden gekleurd met natuurlijke kleurstoffen als spirulina, verschillende kleisoorten en annatto poeder.

Voor alle huidtypes

Onze zepen zijn heel verzorgend en gemaakt voor de gevoelige huid, dus geschikt voor alle huidtypes. Ook kunnen onze body bars gebruikt worden voor het gezicht.

Vrij van schadelijke stoffen, vegan en dierproef vrij

Onze zepen zijn vrij van SLS en SLES (schuimvormers), parabenen vrij (chemische conserveermiddelen), palmolie vrij en ftalaten (weekmakers) vrij. Ook worden de zepen niet getest op dieren en zijn helemaal vegan. We gebruiken geen melk of honing in onze recepten.

Bodybar3514
bodybartegel3733

Met passie handgemaakt

De zepen worden met liefde en passie handgemaakt in Nederland. De zepen worden bereid met de cold proces methode. Na 24 uur worden de zepen uit de mallen gehaald en op maat gesneden. Daarna worden de zepen ruim 6 weken gedroogd in een donkere goed geventileerde ruimte. Na deze 6 weken drogen wegen de zepen ca 100g en kunnen deze verkocht worden.

Duurzame verpakking

De zepen worden verpakt in doosjes gemaakt van Paperwise papier. Paparewise papier wordt gemaakt van landbouwafval en is daardoor biologisch afbreekbaar. Onze zepen zijn dus plasticvrij verpakt en vervangen 2-3 plastic flessen douche gel.