Voor alle huidtypes
100% eco-friendly
Verzorgend
Palmolie vrij
Plasticvrij
Allergie-vriendelijk

Natuurlijke bath bombs

Een bath bomb tovert je bad om in een bruisende en verzorgende wellness omgeving. Ervaar niet alleen het spektakel van het bruisen, maar vooral de verzorgende natuurlijke oliën en de unieke geuren.

Bekijk hier onze selectie bath bombs

Onze natuurlijke bath bombs zijn te verkrijgen in 4 verschillende unieke geuren. De veiligheid van onze bombs is onafhankelijk beoordeeld en voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Waarom kiezen voor de natuurlijke bath bombs?

Voor alle huidtypes

Door de zorgvuldige samenstelling zijn onze bombs verzorgend en gemaakt voor de gevoelige huid. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle huidtypes.

Mens en milieu

Onze bath bombs zijn palmolie vrij, 100% dierproefvrij, plasticvrij en vegan. Gemaakt in Nederland en onze verpakking is biologisch afbreekbaar.

Een spa moment in bad

Een bath bomb, of in goed Nederlands een bad bom, tovert je bad om in een bruisende en verzorgende wellness omgeving. Ervaar niet alleen het spektakel van het bruisen, maar vooral de verzorgende natuurlijke oliën en unieke geuren. Hiermee creëer je naast een ontspannend en verzorgend moment voor jezelf ook een betere wereld omdat er geen chemicaliën in de bath bomb zijn gebruikt. Het gebruik van de bath bomb helpt je te ontspannen, stress te verminderen, of om gewoon te genieten. Aan het badwater geef je door gebruik te maken van de bath bomb een verzorgende werking door de natuurlijke oliën die aan de bath bomb zijn toegevoegd. Speciaal voor in bad een momentje voor jezelf. Natuurlijk ook leuk om aan een speciaal persoon cadeau te doen.

Heb je geen bad, dan raden we het gebruik van de shower steamer aan.  Een bruisdouche is ideaal om toch van de unieke geuren en een spamoment te kunnen genieten.

Bathbomb3502
Bruisbal1136 scaled

De geuren

De bath bomb is verkrijgbaar in alle vier de unieke Candelis valley geuren: Minty Valley, Citrus Valley, Fruity Valley en Lavender Valley. Iedere geur heeft zo zijn eigen voordelen. Gebruik de Minty Valley als je verkwikkend en stimulerend, de Citrus Valley als je opwekkend en verfrissend, Fruity Valley als je opfleurend en ontspannend en Lavender Valley als je kalmerend en rustgevend.   

Het gebruik

Het gebruik van de bath bomb is heel eenvoudig. Laat je bad vollopen met water met een aangename temperatuur. Bereid je voor op het geuren en bruis spektakel en gooi de bath bomb vervolgens in het badwater. De bath bomb zal gaan bruisen en zijn heerlijke geur en verzorgende oliën gaan afgeven. Geniet van dit bijzondere moment voor jezelf en verzorg je huid tegelijkertijd met natuurlijke eerlijke ingrediënten. 

Natuurlijk

De bath bomb wordt gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en er komen dus geen chemicaliën aan te pas. Hiermee is het een verantwoord product voor jezelf en voor het milieu. Door geen gebruik te maken van chemische ingrediënten loopt je huid en lichaam geen schade op en spoel je ook geen onverantwoorde stoffen door het riool. Goed voor het zuiver houden van ons water.

Verpakking

Bovendien wordt de bath bomb verpakt in een doosje dat volledig van landbouw afval is gemaakt en er zijn dus geen bomen voor gekapt. Goed voor het instandhouden houden van onze bossen en het verminderen van de CO2 uitstoot.

Daarom durven wij ook te zeggen bij het gebruik van de eerlijke en 100% eco-friendly producten van Candelis: feel good, enjoy life enjoy candelis.