Tropical Experience | Geurstokjes

Beleef deze licht zoete en frisse tropische geur, die je weg laat dromen naar tropische bestemmingen met witte palmstranden en een prachtig blauwgroene zee.

21,95

Cadeau papier
Type cadeaupapier *
Handgeschreven kaartje
Hand geschreven kaartje *
Hand geschreven kaartje *

Maximaal 128 karakters.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beleef deze licht zoete en frisse tropische geur, die je weg laat dromen naar tropische bestemmingen met witte palmstranden en een prachtig blauwgroene zee. Met deze geur beleef je vakantieherinneringen opnieuw en krijg je een relaxed gevoel.

Tropical Experience is opgebouwd uit: tropische fruit, kokosnoot en vanille.

De basisolie en geurolie van de geurstokjes zijn 100% eco-friendly, niet-toxisch en geven een goede verdamping.

Geurnoot: fris en licht zoet
Inhoud: 100 ml
Gebruiksduur: minimaal 12 weken

Plaats de stokjes in de geurolie. De stokjes hoeven niet omgedraaid te worden, hierdoor zouden de stokjes verstopt kunnen raken en dit verkort de gebruiksduur. Zwenk regelmatig het flesje met de olie.

Waarschuwing

Houd uit de buurt van elektrische apparatuur en vuur. Vermijd contact met huid en ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Houd uit de buurt van kinderen en huisdieren. Zet op een vlakke en veilige ondergrond. Mors geen olie op meubilair om vlekken te voorkomen.

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Wij zijn gesloten van 5 juli t/m 26 juli. Alle bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen op maandag 29 juli weer verwerkt en verzonden worden.