Candelis

  • Voor het feel good gevoel
  • Met natuurlijke en ecologische ingrediënten
  • Met passie en liefde handgemaakt
  • Voor een unieke geurbeleving
  • Van hoogwaardige duurzame kwaliteit
Bekijk producten
Enjoy Life
Enjoy Candelis
  • Voor het feel goed gevoel
  • Met natuurlijke en ecologische ingrediënten
  • Met passie en liefde handgemaakt
  • Voor een unieke geurbleving
  • Van hoogwaardige duurzame kwaliteit
Bekijk producten
Gratis verzending vanaf €35,-
Cadeausets altijd gratis verpakt.
Enjoy Life, Enjoy Candelis
Niet tevreden? Geld terug!

Ontdek onze bijzondere geuren

De natuurlijke geuren van Candelis worden geheel in eigen beheer ontwikkeld. Speciaal om bijzondere momenten te beleven, te doen herbeleven of om gewoon van het leven te genieten. Wil je weten welke geur bij jou past? Ontdek je geur en lees meer over onze unieke geuren.

De natuurlijke geuren van Candelis worden geheel in eigen beheer ontwikkeld. Wil je weten welke geur bij jou past? Ontdek het hier!

Reviews

Linda
Lees verder
Heerlijke geurkaarsen. Persoonlijke favorieten zijn: springtime en blossom delight. Er zijn veel verschillende geuren. De kaarsen branden lang en ze zien er mooi en sfeervol uit op tafel.
Patrick
Lees verder
Fijne kaarsen die niet te overheersend zijn en heel lang branden. Aanrader!!
Yvonne
Lees verder
Kado (de verpakking alleen was al een feestje) gekregen van vriendin: zwart glas gevuld met geurkaars Springtime en ook de geurstokjes April Snow. Dit is echt genieten, wat een fijne geuren!
Manon
Lees verder
Mooie producten, heerlijke, subtiele geuren en voor ieder wat wils! Iedere keer weer een aangename verrassing als ik een ruimte inloop waar een diffuser staat. En een heel fijn voordeel nu we het najaar ingaan; geen roetuitstoot van de kaarsen!
Mieke
Lees verder
Lekkere geurkaarsen van Candelis Candles. Aanwinst voor mijn interieur. Staat leuk in mijn windlicht. De geur Summertime is erg lekker en een leuke kleur. Ook fijn dat de kaarsen 100% eco zijn!
MB
Lees verder
Lekkere geurkaarsen, snelle levering, leuk ook om als cadeautje te geven
Marijke
Lees verder
Zo bijzonder, ik heb een allergie voor toegevoegde geurstoffen, nu gebruik ik al weken de Candles en heb nog geen allergische verschijnselen. De informatie dat alles puur en 100 % eco-friendly is klopt als een bus.
Marjolijn
Lees verder
De Blossom Delight sojakaars heeft een heerlijke geur. Ik ruik het zelfs als de kaars niet brandt. Hele goede kwaliteit!

Enjoy Christmas, Enjoy Candelis

Lees onze blog

Houd muggen en wespen op afstand

Schrijf je direct in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Over Candelis

Pleun4961
Het ware feel good gevoel komt tot leven met Candelis dankzij de heerlijke, ecologische en exclusieve geuren. Samen met natuurlijke ingrediënten en onze passie voor het ambacht staat dit voor hoogwaardige duurzame kwaliteit. Voor de speciale momenten om extra van het leven te genieten. Enjoy Life, Enjoy Candelis.
De vuurvlieg danst lichtgevend door de lucht, een waar spektakel. Vinden en verbinden is het doel. De magische show laat een onuitwisbare indruk achter. Het natuurlijke licht staat symbool voor de unieke geurproducten van Candelis. Het geurenspektakel van Candelis voert je naar magische momenten. Om nooit te vergeten en om volop van te genieten, keer op keer. Enjoy Candelis’ Magic.
iStock 541150472 scaled
CC3130AA scaled
De natuur heeft ons veel te bieden. Dat we daar zuinig op willen zijn, is geen verrassing. De vuurvlieg leert ons het belang van natuurlijke bossen en is de mascotte van onze missie. We willen een zo klein mogelijke ecologische voetprint achterlaten en de elegante producten van Candelis zijn daarom 100% eco-friendly. Enjoy Candelis’ Natural Elegance.